top of page

OVER ONS

"Soms heb je een vers paar ogen nodig om het potentieel te zien.
Je kan maar één keer een eerste indruk maken." 

Your House Styling, al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verhuur-

en verkoopstyling in de regio Amsterdam en Amstelveen. 

Graag helpen wij huiseigenaren of investeerders om hun woningen een nieuwe look te geven. Dit is ook mogelijk met bestaande meubels waardoor het al met een klein budget mogelijk is. 
Onze expertise ligt op het vlak van verhuur- & verkoopklaar maken van woningen.

Wij creëren graag een WOW effect en bieden volledige turn-key verhuur- & verkoopstyling aan. 

Linda heeft haar ervaring uit de makelaardij gecombineerd met haar persoonlijk passie en uitgebreide ervaring in interieurstyling en is gestart met Your House Styling.

EMILY MOL

Einde 2022 is Emily Mol bij ons begonnen als Junior interieurstyliste op kantoor

Emily Mol is 21 jaar oud, en woont in Amstelveen. Vanaf jongs af aan heeft ze al een passie voor interieur. Van uren lang interieur programma's kijken tot als klein kind op het videospel Sims huizen inrichten.

Na het behalen van niveau 4 interieuradviseur aan de Jan Des Bouvrie college heeft ze ook haar Interieurontwerpen A en Interieurstyling B certificaat behaald. Haar passie is dan ook om huizen/ interieurs van hun beste kant te laten zien en zo alle mogelijkheden te tonen.

ONS TEAM

Wij zijn heel enthousiast om samen te werken en kijken er naar uit om allerlei nieuwe projecten te starten. Wij vullen elkaar aan daar waar nodig is. Beiden zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en vinden wij het fantastisch om samen woningen te stylen. Het is onze passie en maken van elk project iets bijzonders. 

Neem contact met ons op en wij geven uw woning een volledige turn-key styling met een elegante look. Hierdoor is uw woning binnen no-time verhuurd of verkocht!

IMG_4692.JPG

Linda van der Eem

INTERIEURSTYLIST

IMG_4572.JPG

Emily Mol

INTERIEURSTYLIST

*Of course everyone in our office speaks English & Dutch fluently.

bottom of page