top of page

Samenwerking met makelaars

Het verkopen of verhuren van een woning is uw vak. Als geen ander weet u als makelaar het voordeel van een goed gepresenteerde woning. Door de woning optimaal te presenteren worden potentiële kopers en huurders getriggerd. Wij creëren een warme en uitnodigende sfeer.

 

Als verkoop- en verhuurstyliste kunnen wij een verlengstuk zijn van uw dienstverlening. Samen met de eigenaar hebben we tenslotte maar één doel voor ogen: een snellere verkoop of verhuur tegen de beste prijs.

 

Heeft u leegstaand onroerend goed in uw huidig bestand? Wij kunnen deze voorzien van meubelen en accessoires.

⌂  Extra service binnen uw diensten naar de eigenaren;

⌂  U onderscheidt zich van andere makelaars die niet samenwerken met        een gecertificeerd styliste;

⌂  Optimaal gepresenteerde woningen binnen uw aanbod;

⌂  Kans op snellere verkoop /verhuur tegen de beste prijs;

⌂  Eventueel inrichten / presentatie van uw nieuwbouw projecten en/of        modelwoning.

Partners & samenwerkingen

Your House Styling in samenwerking met First Class Housing

First Class Housing onderscheidt zich door de specifieke kennis van de lokale woonmarkt in Amstelveen, Amsterdam, Buitenveldert, Abcoude en Aalsmeer. Door te werken met grote betrokkenheid en toewijding is ons team in staat om van elke klant een tevreden (ver)huurder te maken.

firstksjnd.png

Your House Styling heeft samenwerking met P & P Vastgoed Makelaars in Amstelveen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft P&P Vastgoed al vele relaties met succes aan een nieuwe woning geholpen. 

Met het uitgebreide netwerk, professionele verkoopmiddelen en hoge ratings in Funda brengt P&P de woning optimaal onder de aandacht. Kortom u kunt het met een gerust hart overlaten aan Paul en Patricia van P&P. 

Bekijk hier een video waar wij voor P&P Vastgoed de verhuurstyling hebben gedaan.

downloadpp.png
bottom of page